Fönsterputs

Vår fönsterputsning tjänst erbjuder en omfattande rengöringslösning för alla typer av fönster, oavsett storlek, höjd eller placering. Vi använder oss av specialiserad utrustning och beprövade tekniker för att säkerställa att varje fönster får den nödvändiga uppmärksamheten för att glänsa.

Att putsa fönster kan vara svårt och tidskrävande. Vi ger dig glasklara rutor, fria från stänk och smutsränder. Stora, små, eller med många fönster? Vi putsar invändigt, utvändigt och mellan om det är möjligt. Vi har lång erfarenhet av fönsterputsning. Vi ser till att dina fönster blir putsade regelbundet eller när det passar dig.

Detta är normalt ett engångsuppdrag men många kunder vill ha sina fönster putsade i samband med sina abonnerade städtjänster eller annan städning. Fönsterputsning är en populär tjänst framförallt vid storhelger och inför planerade festligheter. Det finns annat att planera och åtgärda vid så viktiga händelser. Vi putsar dem flesta typer av fönster. Vi putsar in-och utsidan och även emellan fönster vid behov. Putsningen utförs på ett professionellt sätt.

Minsta Pris för Villa/Radhus: 500 kr

Vid behov av stege tas en etableringsavgift på 350kr

Samtliga priser är inklusive moms och efter eventuellt RUT avdrag.

FönsterPris
Standard 2 sidig.                    Nr. 140 kr
Standard 4 sidig                     Nr. 2,3,460 kr
Standard 4 sidig                     Nr. 5,6,8100 kr
Fönster 4sidig  med spröjs   Nr. 7,9140 kr
Bortagning av silicon, färger+20 kr/Fönster
Inglasade balkonger/Verandor+10 kr/Fönster
Karmtvätt+10 kr/Fönster

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Rulla till toppen