Hoppa till innehåll

Home

 

FÅ ETT SKINANDE RENT HEM

Kontakta oss

Tjänster

Hemstädning

Kontorstädning

Fönsterputs

Flyttstäd

Byggstäd

LÅT OSS TA HAND OM DIN STÄDNING

Kontakta oss

Låt oss ta hand om din städning!

Trött på att aldrig hinna med städningen? Vill du ha mer tid med din familj? Det kanske skulle vara helt fantastiskt att komma hem till ett nystädat hem, kunna slappna av & fixa med det man tycker är kul, umgås med familjen, laga en god middag utan någon stress? Ltma Group ger dig alltid ett tryggt och personligt bemötande, våra tjänster går ut till både privatpersoner och företag, vi finns i Borås och arbetar runt om regionen. Vi vågar lova att du bli positivt överraskad!  Vill du också bli nöjd ? Prova oss! fantastiskt att komma hem till ett nystädat hem, kunna slappna av & fixa med det man tycker är kul, umgås med familjen, laga en god middag utan någon stress? Ltma Group ger dig alltid ett tryggt och personligt bemötande, våra tjänster går ut till både privatpersoner och företag, vi finns i Borås och arbetar runt om regionen. Vi vågar lova att du bli positivt överraskad!  

Vill du också bli nöjd ? Prova oss!

Hemstädning från 150 kr/ tim efter RUT

FÖNSTERPUTS

Borås, Sverige.

info@ltmagroup.se

0734073445

0002

Om oss

LTMA Group Städ & Service i Borås

Vi är ett företag som ständigt jobbar med att hålla hög kvalité på alla våra tjänster. Vi hjälper våra kunder till en lättare vardag både i hemmet och på jobbet med allt inom städ. Allt från hemstädning, kontorsstädning till flyttstädning och fönsterputs.Vi skräddarsyr våra städinstruktioner för att det ska passa era önskemål och förväntningar.

Kontakta oss för en offert! 

 

Mer om oss…

HEMSTÄDNING

Kontakta oss

 
 
         LTMA Group AB
         Katrinedalsgatan 13a
         504 51 Borås

      

          Telnr: 0734073445
          Email: info@ltmagroup.se

           Orgnr: 559014-8481, F-skatt

 

KONTORSSTÄDNING

Det är lättare att koncentrera sig på att arbeta om man slipper reta sig på överfulla papperskorgar och smutsiga golv. Vi på Ltma Group utför kontorsstädning på både små och medelstora kontor med precis samma omsorg och noggrannhet som när vi städar i någons hem. Vårt jobb är att göra ditt jobb lite lättare helt enkelt.

Kontakt

Borås, Sverige.

info@ltmagroup.se

0734073445

LTMA Group Städ & Service i Borås AB
Ring oss: 0734073445

Referenser

cerneralogoblack1_medium_58b71d2d2e54f 1

Kungälvs Rörläggeri logo 2019

PastedGraphic 3 6

tinovus 3

k7 community kontorshotell boras

uddetorp 2